Selaimesi ei ole tuettuen selainten listalla. Käyttökokemus ei ole optimaalinen.

Suomi
Svenska
English
Suomi
Svenska
English
-->
X

Osallistu onnitteluun. Täytä nimesi, paikkakunta ja maa. Voit halutessasi kirjoittaa myös tervehdyksen. Valitse haluamasi fontti ja lähetä.

Nimesi julkaistaan onnittelussa, joka luovutetaan valtakunnan presidentille ennen itsenäisyyspäivää.

X

Kampanjan kuvaus ja säännöt

Onnittele 100-vuotiasta Suomea!

Syntymäpäiviä viettäviä tavataan muistaa onnittelulla. Posti on mukana Suomi 100 -hankkeessa, jolla juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea vuonna 2017.

100-vuotias ansaitsee mittavat onnittelut. Postin arki on osa Suomen juhlaa – Posti kulkee eri puolella maata, tapaa arjen työssään kansalaisia ja kerää samalla Suomessa asuvilta, ulkosuomalaisilta ja muilta Suomen ystäviltä nimiä yhteiseen, maailmanennätysmittaiseen juhlavuoden onnitteluun. Onnittelu luovutetaan ennen itsenäisyyspäivää tasavallan presidentille.

Onnittelu matkaa Postin kyydissä halki Suomen pohjoisesta etelään, pysähtyen eri paikkakunnilla. Nimenkirjoituksen voi tehdä osoitteessa posti.fi/suomi100 sekä eri puolella Suomea tapahtumissa ja posteissa.

Sinä, minä ja koko Suomi. Tehdään yhdessä maailmanennätysmittainen onnittelu Suomelle.

Pakkaustuotteita posteissa

Posteihin tulee myyntiin Suomi 100 -kuosilla varustettuja pakkaustuotteita, joilla vastaanottajaa voi tervehtiä juhlavuoden Suomi 100 -teemalla. Nouda omasi postista tai Postin verkkokaupasta.

Suomen kasvot -postimerkki

Posti julkaisee myös keväällä 2017 ensimmäistä kertaa maailmassa postimerkin, jossa postimerkki koostuu mosaiikkimaisesti kasvokuvista. Kansalaisilta kerättiin kuvia syksyllä 2016 historialliseen merkkiin. Kuvien keräyskampanja päättyi 4.11.

Posti on ollut tärkeä osa yhteiskuntaamme jo kohta 400 vuotta. Palvelemme henkilöasiakkaita ja yrityksiä Suomessa ja pidämme huolta kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta myös tulevaisuudessa.

KAMPANJAN SÄÄNNÖT

Maailmanennätysmittainen onnittelu Suomelle on osa virallista Suomi 100 -hankeohjelmaa. Osallistu kampanjaan kirjoittamalla nimesi, paikkakunta ja maa osoitteessa posti.fi/suomi100.

Osallistumisaika on 27.12.2016 – 5.11.2017.

Kaikki sääntöjen mukaiset tiedot (etunimi, sukunimi, paikkakunta, maa) kootaan yhteen yhteiseen onnitteluun, joka luovutetaan tasavallan presidentille ennen 100-vuotisitsenäisyyspäivää fyysisessä ja sähköisessä muodossa. Onnitteluviestiin voivat kirjoittaa nimensä kaikki: suomalaiset, Suomessa asuvat, ulkosuomalaiset ja muut Suomen ystävät.

Voit kirjoittaa myös maksimissaan 100 merkkiä pitkän viestin. Kaikkia viestejä ei julkaista presidentille luovutettavassa onnittelussa, mutta Posti voi käyttää ja julkaista niitä erilaisissa kampanjaan liittyvissä materiaaleissa, markkinoinnissa ja viestinnässä.

Nimi- ja paikkakuntatietojen lähettäjä vastaa, että hänellä on oikeus luovuttaa tietojen julkaisuoikeus. Jos lähetät toisen henkilön puolesta nimen, sinulla tulee olla lupa kyseisen henkilön tietojen lähettämiseen.

Posti varaa oikeuden tarkistaa ja poistaa yksinomaisen harkintansa mukaan sopimattomaksi katsomansa tiedot ja viestit. Tietojen julkaisemisesta tai julkaisematta jättämisestä ei tiedoteta erikseen lähettäjälle.

Postilla on oikeus käyttää kampanjasivulla lähetettyjä tietoja ja viestejä hankkeeseen liittyvissä materiaaleissaan, markkinoinnissaan ja viestinnässään.

Kampanjasivulla on paikkakuntahaku, jolla voi hakea osallistuneiden määrää paikkakunnittain. Kaikkia tietoja (nimi- ja paikkakuntatietoja) ei julkaista kokonaisuudessaan kampanjasivulla.

Tietoja käytetään vain näissä säännöissä määriteltyihin käyttötarkoituksiin.

Posti varaa oikeuden tehdä muutoksia kampanjan sääntöihin. Voimassa olevat säännöt ovat aina saatavilla osoitteessa posti.fi/suomi100.

Rekisteriseloste

Käyttöehdot

X

Kiitos osallistujille!

Kampanja on päättynyt 5.11.2017. Yhteinen onnittelu luovutetaan tasavallan presidentille ja Suomelle ennen satavuotisitsenäisyyspäivää 2017.


X

Kiitos osallistumisesta!